• Gebroekerdijk 25, 6101 VT Echt

“Its going to happen, because I'm going to make it happen.” 

- Harvey Specter, Suits-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innovatie is niet te koop, maar wel verkrijgbaar en daar zit de kracht van de training INNOVATIEKRACHT. Deze training is een samenwerking tussen mijzelf en Daphne Evers van www.laurel-landmarks.nl

Innoveren is veelgebruikte term die vaak een onbehaaglijk gevoel van veranderen oproept en die gedachte willen wij juist ontkrachten. Wij geloven namelijk in de innerlijke drive van de mens om zich te verbeteren dan wel het voor zichzelf aantrekkelijker en makkelijker te maken. INNOVATIEKRACHT zit in iedereen, alleen niet iedereen weet hoe je dit precies los kan maken en daar gaan wij mee aan de slag.

Tijdens deze 2-daagse training zoomen we in op het INDIVIDU, het TEAM en gaan we direct aan de slag met verschillende innovatieprojecten. Elk team is de optelsom van de verschillende individuen. Wij gaan meteen aan de slag om op energieke wijze de verschillende teamrollen te duiden en te koppelen aan de verschillende collega’s.

Vanuit steeds korte instructiemomenten en achtergrondinformatie willen we vooral “aan de slag.” Niet te lang praten en brainen, maar juist “GO with the right FLOW.”

Als team kom je erachter dat iedereen vanuit zijn eigen expertise, achtergrond en ervaring denkt en doet, als je daar allemaal bewust van bent dan ligt acceptatie om de hoek. Iets verder ligt dan productiviteit en energie.

Wil jij als team vooruit met vernieuwingen, veranderingen of wil je zicht krijgen hoe jouw team in elkaar zit? Dan is de training INNOVATIEKRACHT echt iets voor jou!