• Gebroekerdijk 25, 6101 VT Echt

Als docent op CIOS Sittard – Venlo ben ik natuurlijk gewend om op inspirerende wijze voor de groep te staan. Mijn kracht ligt in het geven van een presentatie / keynote vanuit een aangegeven thema of vanuit mijn eigen ervaring. Maar ook als je op zoek bent naar een dagvoorzitter / presentator van jouw (bedrijfs)event dan kun je bij mij terecht. Ik vertel vanuit mijn hart en wil vooral mijn ervaringen delen.

Wat ik voor jou kan betekenen:

  • De koffieautomaat-theorie - Dé inspiratiesessie om op informele wijze te werken aan een effectief team.

Deze inspiratiesessie bestaat uit een herkenbaar verhaal voor iedereen die in een team werkt. De zaken die je energie geven worden benoemd, maar ook de echte energiekillers komen voorbij. In een razend tempo herkennen we onze werkdag en de vergaderingen. Uiteindelijk staat de koffieautomaat als prikkelende metafoor om je uit te dagen om je eigen effectiviteit binnen je team onder de loep te nemen. De presentatie wordt verder vormgegeven door een aantal energieke tempoversnellingen waardoor men op ludieke wijze met elkaar in gesprek raakt. Vanuit deze informele invalshoek gaat het team aan de slag om afspraken met elkaar te maken waardoor men de volgende dag direct resultaat ziet.

De inspiratiesessie is een waardevolle energizer om denkpatronen te doorbreken en om met je team de volgende stap te zetten.

Vanuit eigen ervaring neem ik de deelnemers mee in hoe ik mijn team in beweging kreeg. Geen wetenschappelijk verhaal, maar gesproken vanuit het hart.

  • Keynote “Serious CIOS” – Inspirerend vliegwiel als aftrap op een innovatiedag.

Mijn verhaal waarbij mijn vlammetje weer gaat branden. Ik neem het publiek mee in mijn 5 jaren in actie voor “Serious Request”. Klinkt standaard, maar niets is minder waar. Hoe kreeg ik 500 mensen zo gek om ‘s nachts 50km over het strand te lopen midden in de winter? Wat was de trigger om 30 collega’s dit project te laten omarmen, buiten werktijd om? Hoe stelden we doelen en hoe stelden we ze bij? Een inspirerend verhaal over hoe de “datkannooit-plannen” bijdrage aan een blijvende team-herinnering.

  • Dagvoorzitterschap, presentatie op maat of presentator van uw bedrijfsevent.

Organiseer je een studiedag, een inspiratiedag, een dag vol workshops en sprekers en ben je op zoek naar iemand die "de stem van de dag is" zoek dan niet verder. Daarnaast kan dit uiteraard gecombineerd worden met workshops op maat of een inspiratiesessie, laten we kennismaken en dan leggen we vraag en aanbod naast elkaar. 

Groet, Joop