• Gebroekerdijk 25, 6101 VT Echt

“Anyone can do my job, but no one can be me.”

-Harvey Specter, Suits-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Joop als dagvoorzitter.

"Dames en heren, welkom allemaal". Zo zal ik nooit beginnen, dan weet je dat alvast.

Vanaf het moment dat ik mijn eerste zin uitspreek, geniet ik. Even een kleine tekstuele verrassing, een vraag, een bijzonder feitje of een korte anekdote. En vervolgens een warm welkom voor iedereen. 

Dit ben ik: eerlijk, onpartijdig, maar scherp. Ik observeer links en luister rechts. En ik houd van onverwachte dingen, want adrem reageren is mij met de werk-paplepel ingegoten in het onderwijs.

Ik heb serieus getwijfeld om een website aan te maken www.dagvoorzitteropgympen.nl, want dat is ook wie ik ben: netjes gekleed, sportief en vlot, open en sociaal, rap van tong, snel schakelen, makkelijk in het contact met het publiek en met de juiste energie de dag leiden.

Een voorkeur voor voor bepaalde onderwerpen of congressen heb ik niet direct. Wel weet ik zeker dat ik niet het podium op zal gaan als ik van binnen niet mijn eigen vlammetje voel branden, dus die eerlijkheid mag je van me aannemen.

Wil je iemand die de sprekers aan- en afkondigt? Bel me niet.

Wil je iemand die jouw event/congres tot leven laat komen en alle verbindingen legt waarmee de deelnemers vol energie naar huis gaan? Bel me. 

IMG_7924