• Gebroekerdijk 25, 6101 VT Echt

 “Just be you, and if people don't like it, well...F##k them.”

-Harvey Specter, Suits-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Joop als presentatiecoach.

 “Ik haatte de spreekbeurt, nu is het mijn werk.”  -Joop Wolters-

Opgeleid als gymleraar, werkte ik in het onderwijs met leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus. Mijn hart ben ik verloren aan de MBO2-leerling: hart op de tong, schreeuwend om structuur en vertrouwen en hunkerend naar bevestiging dat ze meer dan genoeg kunnen.

Welkom bij mijn sprekerstraining. Of presentatietraining. Of leren presenteren. Ik heb de meest hippe term nog niet ontdekt, maar je weet zelf wel waarom je geïnteresseerd bent en ik kan je daarbij helpen. Ik weet als geen ander hoe spannend het kan zijn om te spreken voor 8 mensen aan een vergadertafel, 50 ouders in de collegezaal, 100 mensen tijdens een plenair gedeelte van een event of 250 collega’s tijdens een inspiratiesessie. Ik ga je helpen om van die spanning en zenuwen een soort van 'sinterklaasspanning' te maken.

In 2 dagen neem ik je mee in mijn wereld van het verzorgen van een presentatie. Het draait daarbij niet om mij, maar juist om jou. Je gaat veel ervaren, oefenen, vallen en opstaan. Dit doe je samen met gelijkgestemden, je leert van elkaar door te observeren, feedback te geven en de meest funny games te spelen. En natuurlijk behoren incompany-trainingen ook tot de mogelijkheden.

Rollenspellen passen mij niet, dus die gaan we ook niet doen, maar ik ga je wel uit je comfortzone duwen, meteen vanaf het begin. Natuurlijk zorg ik er ook direct voor een veilige situatie waarin jij en je mede-trainees zich kunnen ontwikkelen. Dus aan de slag met spreken en presenteren.

 Tijdens de training besteden we aandacht aan oa:

  • Lichaamstaal en gezichtsuitdrukking.
  • Luisteren en observeren.
  • Die stomme zenuwen.
  • Spreektempo en volume.
  • Opbouw van je presentatie….euh….je verhaal!
  • Oefenen we d.m.v. verschillende games.
  • Lachen we, leren we, doen we en gaan we in onszelf geloven. Echt waar.

 Spreken we ons snel?;-)